Informationsaften om psykoterapeut uddannelsen

Vil du høre mere om vores 4 – årige certificerede psykoterapeut uddannelse, så kom til Informations aften og mød vores undervisere og hør om indhold, form og teoretisk grundlag på vores psykoterapeut uddannelse. Vi serverer te, kaffe og lidt frugt og har erfaring med gode aftner, hvor der også er plads til dialog og god stemning.

Du vil få et indblik i, hvordan vi arbejder og hvilke teorier vi læner os op ad. Ydermere vil du få er overblik over de fire år uddannelsen tager – også det praktiske. Teoretisk grundlag.

Der er mulighed for at stille alle de spørgsmål, du har lyst til og få en snak med de to undervisere, som bliver gennemgående på uddannelsen. Læs mere om uddannelsen her

Det der bl.a. kendetegner vores institut er, at vi vægter fordybelse både fagligt og personligt i forhold til udvikling og erhvervelse af de teoretiske metoder. Vi ved, at dette gør, at du bliver en dygtig psykoterapeut, derfor er vi altid to undervisere på uddannelsen, da vi herigennem kan følge og være med den enkeltes proces og skabe den nærhed og skabe det relationelle rum der skal til. Gruppen består derfor også af max. 16 personer (min.12).

Du kan også blot komme for at høre og blive lidt klogere på, hvad du skal her i livet, og om det er en psykoterapeut uddannelse, du skal kaste dig ud i nu. Priser og praktisk.

For at tilmelde dig skriv en mail til info@akademietforpsykoterapi.dk eller ring/SMS på tlf 29433376 eller kontakt os her.

Vi holder løbende informations aftener, så kontakt os endelig hvis du er interesseret. Du er også velkommen til at komme til en forsamtale, hvor du vil møde leder Mogens Jørgensen og en underviser. Kontakt Akademiet her

Vi glæder os til at se dig

På gensyn fra Akademiet.