Terapeut-Uddannelse

Kom til forsamtale om den 4-årige terapeutuddannelse på Akademiet for Psykoterapi

Plads til fordybelse og refleksion.

Billede med tekst_eksempelside
WEB-SH-CVC_6025

Vælger du at tage den 4-årige psykoterapeut-uddannelse på Akademiet for Psykoterapi, får du en terapeutuddannelse, der giver plads til både fordybelse og refleksion. Vores uddannelse opfylder Psykoterapeutforeningens kriterier for psykoterapeutisk uddannelse, ligesom den er blevet positivt evalueret i henhold til de tværministerielle kriterier for psykoterapeutuddannelser.

 

Rejsen starter her

Som elev på vores terapeut-uddannelse vil du lære dig selv bedre at kende. Du vil lære at reflektere og at finde ind til kernen i dig selv, ligesom du vil begynde at forstå dine egne tanke- og handlemønstre. Desuden vil du i løbet af de 4 år vores terapeutuddannelse varer, lære de metoder og teknikker, der er nødvendige for at kunne arbejde som psykoterapeut.

Mens du går på vores terapeutuddannelse, vil du få mulighed for at træne dine færdigheder både som en del af selve uddannelsen og i træningsgrupper, der ligger uden for studietiden. I træningsgrupperne vil fordybelse og reflektion være i fokus, og du vil få supervision i forhold til de klienter, du har arbejdet med på studiet.

 

Teorien bag

Terapeutuddannelsen på Akademiet for Psykoterapi har sit udspring i kropsterapien og i gestaltterapien. Herudover inddrager vi elementer fra flere andre teorier, bl.a. den eksistentielle terapi, som beskrevet af Irvin Yalom. Vores primære fokus er samspillet mellem krop og psyke, og hvordan dette samspil bliver bedre. Desuden lægger vi stor vægt på fordybelse og nærvær i undervisningen.

 

Læs mere om uddannelsesforløbet og teorien bag her

 

Om Akademiet for Psykoterapi

I 1994 stiftede Lise Haderup og Mogens Jørgensen Akademiet for Psykoterapi. Mogens Jørgensen er uddannet psykoterapeut, Lise Haderup er uddannet psykoterapeut og cand. psych. Akademiet for Psykoterapi tilbyder udover den 4-årige psykoterapeutuddannelse også forskellige kurser samt individuel terapi, parterapi, familieterapi og supervision.

 

Læs mere om vores aktuelle kurser i psykoterapi